TIENDUIZENDEN EURO’S OMZET DOOR DE APPEL-THEORIE
23 september 2020 
0 min. leestijd

TIENDUIZENDEN EURO’S OMZET DOOR DE APPEL-THEORIE

In de Social Media Community van AHcademy komen mensen samen die geld (gaan) verdienen d.m.v. social media en op zoek zijn naar like-minded mensen om mee te connecten.

Iedereen helpt elkaar verder, deelt tips en tricks en zorgt ervoor dat we kunnen leren van elkaars fouten. 

Ook krijgen leden van de community gratis toegang tot alle online masterclass trainingen van AHcademy. Hoe gaaf is dat!

Wil jij de community graag joinen? Dat kan via de volgende link; advertisingheroes.ahcademy-social-media-community


In 2008 had ik er eventjes genoeg van. Mijn baan.

En door een Albert Heijn-tas met appels kwam ik erachter dat het eigenlijk aan mijzelf lag.

Met mijn ‘Appel-theorie’ heb ik de afgelopen jaren veel (startende) ondernemers geholpen.

Sterker nog, deze theorie heeft ervoor gezorgd dat ik tienduizenden euro’s niet ben misgelopen. En het onderneemt ook een stuk prettiger!

Laat weten wat je van deze theorie vindt 😉

Connect met mij via LinkedIn en laat het weten!

Geniet van de dag!

Luister hier het geheim van de Appel-theorie:

Over de schrijver
Over Jacarrino Sinds 2000 al lekker bezig in de marketing. Van 2001-2009 als retailmarketeer van 350 winkels, van 2009-2012 leuke dingen gedaan als copywriter (=een verkoper achter een keyboard) en van 2012 iedere dag aan het spelen in mijn bedrijf Advertising Heroes. Deze naam ken je misschien van de Apple Marketing Top 10 Podcast 'Jacarrino's Advertising Heroes'.Daarbij geloof ik dat ieder een eigen marketing-geluid heeft. Vandaar dat ik in 2022 de AHcademy Online Marketing Community ben gestart voor ondernemers en experts. Naast onafhankelijke antwoorden op je vragen (er wordt niets verkocht in de community) heb je ook toegang tot heel wat trainingen. Een snoepwinkel voor iedereen die meer wil weten over de marketing voor zijn of haar bedrijf.
Reactie plaatsen