23 juli 2021 
2 min. leestijd

Online Training Challenge

In de Social Media Community van AHcademy komen mensen samen die geld (gaan) verdienen d.m.v. social media en op zoek zijn naar like-minded mensen om mee te connecten.

Iedereen helpt elkaar verder, deelt tips en tricks en zorgt ervoor dat we kunnen leren van elkaars fouten. 

Ook krijgen leden van de community gratis toegang tot alle online masterclass trainingen van AHcademy. Hoe gaaf is dat!

Wil jij de community graag joinen? Dat kan via de volgende link; advertisingheroes.ahcademy-social-media-community


De Podcast luisteren

Wat zijn de voordelen van een online training ten opzichte van een fysieke training?

Waar je vroeger een grote ruimte nodig had om een training te geven aan klanten, is het nu allemaal een stuk makkelijker geworden.

Jouw cursisten hoeven niet meer met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets het hele land door te reizen om bij jouw training aanwezig te zijn. Het kan nu gewoon vanaf een laptop, tablet of een telefoon. Lekker thuis of op het kantoor.

Online trainingen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Zo heb je trainingen met alleen tekst maar ook verrijkt met foto’s of met video’s.

Bij AHcademy gebruiken we video’s in onze trainingen. Zo kunnen de cursisten die de trainingen volgen mee kijken met wat er op ons scherm gebeurt.

Het is stap voor stap te volgen wat er gebeurt en het is erg overzichtelijk.

Maar waarom zou je een online training willen bouwen?

  • Heb jij een vaardigheid die jij wil doorgeven?
  • Lijkt het jou leuk om je bestaande business op een online manier uit te breiden?
  • Ben je op zoek naar een manier hoe jij jouw business schaalbaar kan maken?

Dan is een eigen online training echt iets voor jou!

Stel je eens voor; iedereen die jouw training koopt krijgt automatisch inlogcodes voor jouw online leeromgeving. Niet alleen het aantal cursisten is onbeperkt, maar ook je marktgebied. Wie zegt dat er geen Nederlandstalige geïnteresseerden wonen in Australië?

Er komt natuurlijk wel wat bij kijken als je jouw eigen online training wilt bouwen en verkopen. Denk bijvoorbeeld aan de benodigde software, het bouwen van de training, een converterende landingspagina maken en het adverteren op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en LinkedIn.

Ben je of was je al enorm enthousiast geworden over het starten van jouw eigen online training? Dan hebben wij iets super leuks voor jou!

Schrijf je nu in voor de gratis online 5-daagse Challenge!

Maandag 13 september gaan wij van start met een gratis 5 daagse challenge. De ‘Bouw en verkoop jouw eigen online training-challenge’.
13,14,15,16 en 17 september geven wij iedere ochtend om 10.00 uur een live training over de belangrijkste bouwstenen van jouw eigen online training. We zijn iedere dag klaar om 11:30. Beloofd!

We behandelen alle belangrijke punten die je moet weten om van jouw eigen online training een groot succes te kunnen maken. Je kijkt letterlijk live met ons mee en kunt tijdens de training vragen stellen in de chat.

Hoe leuk is dat?

Wil jij graag mee doen aan de gratis challenge? Schrijf je dan vrijblijvend in via de volgende link: https://challenge.ahcademy.nl/

Zien we je dan?

Met heldhaftige groet,

Jacarrino & Daan!

Over de schrijver
Over Jacarrino “Sinds 2000 ben ik gedoken in het marketingvak. Met heel veel plezier heb ik van 2000-2009 als retailmarketeer gewerkt bij een landelijke retail-keten. Mijn wens om andere succesvolle campagnes te maken dan alleen voor deze keten heeft ervoor gezorgd dat ik van 2009 tot 2012 bij een landelijk bekend reclamebureau heb gewerkt als reclame-adviseur. Vanaf 2012 mag ik successen boeken vanuit mijn eigen reclamebureau ‘Advertising Heroes’, waar ik vanaf het begin af aan ook Facebook en LinkedIn trainingen heb gegeven aan honderden ondernemers en professionals.De missie van Advertising Heroes is simpel: van mijn clienten ambassadeurs maken. Daarbij houd ik mijn fans wekelijks op de hoogte via mijn social media kanalen op LinkedIn, Facebook en Instagram en de Podcast ‘The Advertising Heroes Podcast’. Omdat de vraag naar kwalitatieve trainingen en workshops toenam, is vanaf 2020 AHcademy een aparte dienst geworden. Bij Advertising Heroes maken we succesvolle campagnes, bij AHcademy leren we hoe je succesvolle campagnes maakt.”
Reactie plaatsen