Online Training Challenge
23 juli 2021 
1 min. leestijd

Online Training Challenge

In de Social Media Community van AHcademy komen mensen samen die geld (gaan) verdienen d.m.v. social media en op zoek zijn naar like-minded mensen om mee te connecten.

Iedereen helpt elkaar verder, deelt tips en tricks en zorgt ervoor dat we kunnen leren van elkaars fouten. 

Ook krijgen leden van de community gratis toegang tot alle online masterclass trainingen van AHcademy. Hoe gaaf is dat!

Wil jij de community graag joinen? Dat kan via de deze link.


De Podcast luisteren

Wat zijn de voordelen van een online training ten opzichte van een fysieke training?

Waar je vroeger een grote ruimte nodig had om een training te geven aan klanten, is het nu allemaal een stuk makkelijker geworden.

Jouw cursisten hoeven niet meer met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets het hele land door te reizen om bij jouw training aanwezig te zijn. Het kan nu gewoon vanaf een laptop, tablet of een telefoon. Lekker thuis of op het kantoor.

Online trainingen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Zo heb je trainingen met alleen tekst maar ook verrijkt met foto’s of met video’s.

Bij AHcademy gebruiken we video’s in onze trainingen. Zo kunnen de cursisten die de trainingen volgen mee kijken met wat er op ons scherm gebeurt.

Het is stap voor stap te volgen wat er gebeurt en het is erg overzichtelijk.

Maar waarom zou je een online training willen bouwen?

  • Heb jij een vaardigheid die jij wil doorgeven?
  • Lijkt het jou leuk om je bestaande business op een online manier uit te breiden?
  • Ben je op zoek naar een manier hoe jij jouw business schaalbaar kan maken?

Dan is een eigen online training echt iets voor jou!

Stel je eens voor; iedereen die jouw training koopt krijgt automatisch inlogcodes voor jouw online leeromgeving. Niet alleen het aantal cursisten is onbeperkt, maar ook je marktgebied. Wie zegt dat er geen Nederlandstalige geïnteresseerden wonen in Australië?

Er komt natuurlijk wel wat bij kijken als je jouw eigen online training wilt bouwen en verkopen. Denk bijvoorbeeld aan de benodigde software, het bouwen van de training, een converterende landingspagina maken en het adverteren op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en LinkedIn.

Ben je of was je al enorm enthousiast geworden over het starten van jouw eigen online training? Dan hebben wij iets super leuks voor jou!

Schrijf je nu in voor onze 'AHcademy Online Marketing Community'

In onze community laten we je zien hoe jij je online training maakt!

Hoe leuk is dat?

En dat slechts voor €200,- per jaar. Daarnaast leren wij je ook nog meer over Social Media Advertising, hoe je een succesvolle Podcast lanceert, hoe je een nieuwsbrief maakt en meer.

Ga naar www.ahcademy.nl voor meer informatie of om je direct in te schrijven!

Met heldhaftige groet,

Jacarrino & Daan!

Over de schrijver
Over Jacarrino Sinds 2000 al lekker bezig in de marketing. Van 2001-2009 als retailmarketeer van 350 winkels, van 2009-2012 leuke dingen gedaan als copywriter (=een verkoper achter een keyboard) en van 2012 iedere dag aan het spelen in mijn bedrijf Advertising Heroes. Deze naam ken je misschien van de Apple Marketing Top 10 Podcast 'Jacarrino's Advertising Heroes'.Daarbij geloof ik dat ieder een eigen marketing-geluid heeft. Vandaar dat ik in 2022 de AHcademy Online Marketing Community ben gestart voor ondernemers en experts. Naast onafhankelijke antwoorden op je vragen (er wordt niets verkocht in de community) heb je ook toegang tot heel wat trainingen. Een snoepwinkel voor iedereen die meer wil weten over de marketing voor zijn of haar bedrijf.
Reactie plaatsen