In gesprek met Koen van Adpage
28 april 2022 
1 min. leestijd

In gesprek met Koen van Adpage

In de Social Media Community van AHcademy komen mensen samen die geld (gaan) verdienen d.m.v. social media en op zoek zijn naar like-minded mensen om mee te connecten.

Iedereen helpt elkaar verder, deelt tips en tricks en zorgt ervoor dat we kunnen leren van elkaars fouten. 

Ook krijgen leden van de community gratis toegang tot alle online masterclass trainingen van AHcademy. Hoe gaaf is dat!

Wil jij de community graag joinen? Dat kan via de volgende link; advertisingheroes.ahcademy-social-media-community


Wat een gave podcast is dit geworden!

Koen van de Wetering is eigenaar van het software bedrijf Adpage en was bij mij te gast in de Wax on Wax off podcast.

Adpage is een bedrijf dat landingspagina software maakt.

Koen en ik hebben het gehad over de nieuwste updates van zijn software en wat er allemaal is veranderd/verbeterd. Ook hebben we een klantencase besproken en hoe zijn klanten dus nóg meer conversie kunnen halen uit hun landingspagina met behulp van Adpage.

Koen en ik geven in deze aflevering iets gaafs weg! We geven je 48 uur toegang tot mijn landingspagina training... HELEMAAL GRATIS!

Ben je benieuwd naar hoe je beschikking krijgt tot de training? Bekijk of beluister dan vooral even de hele aflevering.

We hebben nog meer goed nieuws.

9, 10 en 11 mei organiseren we een gratis webinar genaamd; 'Het No-Nonsens verhaal over geld verdienen via Social Media'. In deze gratis training geven wij tips, tricks en insides weg voor mensen die graag het echte verhaal willen weten over geld verdienen via social media en hoe je dit nu het beste kunt doen. Ook lanceren we dan onze gloednieuwe Social Media Community.

Kortom, er komt heel veel leuks aan!

Wil je graag vrijblijvend een plekje reserveren voor de webinar? Dat kan via de volgende link: webinar.ahcademy.nl

Lekker Luisteren

Spotify

Lekker Kijken
Over de schrijver
Over Jacarrino Sinds 2000 al lekker bezig in de marketing. Van 2001-2009 als retailmarketeer van 350 winkels, van 2009-2012 leuke dingen gedaan als copywriter (=een verkoper achter een keyboard) en van 2012 iedere dag aan het spelen in mijn bedrijf Advertising Heroes. Deze naam ken je misschien van de Apple Marketing Top 10 Podcast 'Jacarrino's Advertising Heroes'.Daarbij geloof ik dat ieder een eigen marketing-geluid heeft. Vandaar dat ik in 2022 de AHcademy Online Marketing Community ben gestart voor ondernemers en experts. Naast onafhankelijke antwoorden op je vragen (er wordt niets verkocht in de community) heb je ook toegang tot heel wat trainingen. Een snoepwinkel voor iedereen die meer wil weten over de marketing voor zijn of haar bedrijf.
Reactie plaatsen