In gesprek met Koen van Adpage

In de Social Media Community van AHcademy komen mensen samen die geld (gaan) verdienen d.m.v. social media en op zoek zijn naar like-minded mensen om mee te connecten.

Iedereen helpt elkaar verder, deelt tips en tricks en zorgt ervoor dat we kunnen leren van elkaars fouten. 

Ook krijgen leden van de community gratis toegang tot alle online masterclass trainingen van AHcademy. Hoe gaaf is dat!

Wil jij de community graag joinen? Dat kan via de volgende link; advertisingheroes.ahcademy-social-media-community


Wat een gave podcast is dit geworden!

Koen van de Wetering is eigenaar van het software bedrijf Adpage en was bij mij te gast in de Wax on Wax off podcast.

Adpage is een bedrijf dat landingspagina software maakt.

Koen en ik hebben het gehad over de nieuwste updates van zijn software en wat er allemaal is veranderd/verbeterd. Ook hebben we een klantencase besproken en hoe zijn klanten dus nóg meer conversie kunnen halen uit hun landingspagina met behulp van Adpage.

Koen en ik geven in deze aflevering iets gaafs weg! We geven je 48 uur toegang tot mijn landingspagina training... HELEMAAL GRATIS!

Ben je benieuwd naar hoe je beschikking krijgt tot de training? Bekijk of beluister dan vooral even de hele aflevering.

We hebben nog meer goed nieuws.

9, 10 en 11 mei organiseren we een gratis webinar genaamd; 'Het No-Nonsens verhaal over geld verdienen via Social Media'. In deze gratis training geven wij tips, tricks en insides weg voor mensen die graag het echte verhaal willen weten over geld verdienen via social media en hoe je dit nu het beste kunt doen. Ook lanceren we dan onze gloednieuwe Social Media Community.

Kortom, er komt heel veel leuks aan!

Wil je graag vrijblijvend een plekje reserveren voor de webinar? Dat kan via de volgende link: webinar.ahcademy.nl

Lekker Luisteren

Spotify

Lekker Kijken
Over de schrijver
Over Jacarrino “Sinds 2000 ben ik gedoken in het marketingvak. Met heel veel plezier heb ik van 2000-2009 als retailmarketeer gewerkt bij een landelijke retail-keten. Mijn wens om andere succesvolle campagnes te maken dan alleen voor deze keten heeft ervoor gezorgd dat ik van 2009 tot 2012 bij een landelijk bekend reclamebureau heb gewerkt als reclame-adviseur. Vanaf 2012 mag ik successen boeken vanuit mijn eigen reclamebureau ‘Advertising Heroes’, waar ik vanaf het begin af aan ook Facebook en LinkedIn trainingen heb gegeven aan honderden ondernemers en professionals. De missie van Advertising Heroes is simpel: van mijn clienten ambassadeurs maken. Daarbij houd ik mijn fans wekelijks op de hoogte via mijn social media kanalen op LinkedIn, Facebook en Instagram en de Podcast ‘The Advertising Heroes Podcast’. Omdat de vraag naar kwalitatieve trainingen en workshops toenam, is vanaf 2020 AHcademy een aparte dienst geworden. Bij Advertising Heroes maken we succesvolle campagnes, bij AHcademy leren we hoe je succesvolle campagnes maakt.”
Reactie plaatsen