23 september 2020 

Mijn beste investering ooit!

Mijn beste investering OOIT zal hoogstwaarschijnlijk ook jouw beste investering zijn.

Hierdoor is als werknemer mijn loon met sprongen vooruitgegaan en als ondernemer mijn omzet gegroeid. Wat het precies is?

Ik heb een korte podcast voor je opgenomen van ongeveer 10 minuutjes.

En, heb jij ooit wel eens dezelfde investering gedaan? Ook met succes?

Connect met mij via Linkedin en laat het weten!

Geniet van de dag!

Over de schrijver
Over Jacarrino “Sinds 2000 ben ik gedoken in het marketingvak. Met heel veel plezier heb ik van 2000-2009 als retailmarketeer gewerkt bij een landelijke retail-keten. Mijn wens om andere succesvolle campagnes te maken dan alleen voor deze keten heeft ervoor gezorgd dat ik van 2009 tot 2012 bij een landelijk bekend reclamebureau heb gewerkt als reclame-adviseur. Vanaf 2012 mag ik successen boeken vanuit mijn eigen reclamebureau ‘Advertising Heroes’, waar ik vanaf het begin af aan ook Facebook en LinkedIn trainingen heb gegeven aan honderden ondernemers en professionals. De missie van Advertising Heroes is simpel: van mijn clienten ambassadeurs maken. Daarbij houd ik mijn fans wekelijks op de hoogte via mijn social media kanalen op LinkedIn, Facebook en Instagram en de Podcast ‘The Advertising Heroes Podcast’. Omdat de vraag naar kwalitatieve trainingen en workshops toenam, is vanaf 2020 AHcademy een aparte dienst geworden. Bij Advertising Heroes maken we succesvolle campagnes, bij AHcademy leren we hoe je succesvolle campagnes maakt.”
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down