19 oktober 2020 
in Tips
3 min. leestijd

Mijn 7 MindResets-boeken!

Ik heb 7 boeken voor je verzameld die al voor een echte MindReset kunnen zorgen!
En van 6 van deze 7 boeken heb ik de auteur in mijn podcast studio gehad en 6 inspirerende podcasts opgenomen. Nummer 7 staat op de planning!

PS wacht nog even met bestellen van één van deze boeken tot aan mijn webinar. Ik heb namelijk voor maximaal 7 personen een leuke verrassing 🙂 Klik hier om je aan te melden!


1. Street Smart Sales. De tips die je in dit boek leest pas ik al jarenlang toe in mijn webinars. Echt geweldig! In deze podcast krijg je tips en tricks van de auteur Ronald Bogaerds die je direct kunt toepassen!

Bestel hier


2. Ik laat me niet gek maken. Voor Social Media Marketing heb je focus en visie nodig. Zodat je met een super social media strategie kunt bouwen aan je bedrijf. En juist hierover gaat het boek van Rick van Asperen; ondernemen op je wandelschoenen. Echt een inspirerend boek en dito podcast!

Bestel hier


3De Par5 methode. Social Selling is aan te raden als je diensten of producten hebt waar de klant een paar duizend euro voor moet investeren. De auteurs Harro Willemsen en Arjo Bunnik schreven een boek dat ik aanraad bij alle social selling trajecten, vooral in combinatie met LinkedIn Sales Navigator. In deze podcast met auteur Harro Willemsen hoor je hoe deze strategie werkt.

Bestel hier


4. Online Invloed. Wil je online invloed krijgen, denk dan aan het boek ‘Invloed’ van Robert Cialdini. Bas Wouters en Joris Groen hebben de vertaalslag van Cialdini gemaakt naar de online wereld. Heerlijk om erachter te komen hoe je bijvoorbeeld effectieve landingspagina’s moet maken. In de podcast praat ik met coauteur Joris Groen over de kracht van Cialdini in de online wereld.

Bestel hier


5. Wie laat ik in mijn kamer. Als ondernemer en professional ben je steeds bezig met het bouwen van een kwalitatief netwerk. Maar wie laat je in je netwerk en hoe ga je om met energievampieren? Zowel zakelijk als privé? Dit boek heeft mij enorm geholpen met het bouwen van een kwalitatief netwerk gasten voor mijn podcasts. Met de schrijver en rasondernemer Aqil Radjab bespreek ik zijn boek.

Bestel hier


6. Onweerstaanbaar Ondernemen. Wat Pedro van Helden in zijn boek schrijft, dat pas ik al jaren toe. Zijn strategie gaat je enorm helpen met je eigen nieuwsbrief-automation in je marketingfunnel. Ik praat met hem in mijn podcast over deze 3 succesversnellers waarmee zijn klanten hun omzet hebben zien verdubbelen!

Bestel hier


  1. Het leven is pas Topsport.In 7 stappen zakelijk winnen zonder privé te verliezen. Wat een boek! Ik ben nu al fan! Vrijdag 13 november om 16:00 uur mag ik Sanne van Paassen – de auteur van dit boek – ontvangen in mijn podcast-studio voor een live-gesprek. Dus… to be continued 😉

Bestel hier

Over de schrijver
Over Jacarrino “Sinds 2000 ben ik gedoken in het marketingvak. Met heel veel plezier heb ik van 2000-2009 als retailmarketeer gewerkt bij een landelijke retail-keten. Mijn wens om andere succesvolle campagnes te maken dan alleen voor deze keten heeft ervoor gezorgd dat ik van 2009 tot 2012 bij een landelijk bekend reclamebureau heb gewerkt als reclame-adviseur. Vanaf 2012 mag ik successen boeken vanuit mijn eigen reclamebureau ‘Advertising Heroes’, waar ik vanaf het begin af aan ook Facebook en LinkedIn trainingen heb gegeven aan honderden ondernemers en professionals. De missie van Advertising Heroes is simpel: van mijn clienten ambassadeurs maken. Daarbij houd ik mijn fans wekelijks op de hoogte via mijn social media kanalen op LinkedIn, Facebook en Instagram en de Podcast ‘The Advertising Heroes Podcast’. Omdat de vraag naar kwalitatieve trainingen en workshops toenam, is vanaf 2020 AHcademy een aparte dienst geworden. Bij Advertising Heroes maken we succesvolle campagnes, bij AHcademy leren we hoe je succesvolle campagnes maakt.”
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down