De AHcademy MasterClass modules

Over Jacarrino

“Sinds 2000 ben ik gedoken in het marketingvak. Met heel veel plezier heb ik van 2000-2009 als retailmarketeer gewerkt bij een landelijke retail-keten. Mijn wens om andere succesvolle campagnes te maken dan alleen voor deze keten heeft ervoor gezorgd dat ik van 2009 tot 2012 bij een landelijk bekend reclamebureau heb gewerkt als reclame-adviseur. Vanaf 2012 mag ik successen boeken vanuit mijn eigen reclamebureau ‘Advertising Heroes’, waar ik vanaf het begin af aan ook Facebook en LinkedIn trainingen heb gegeven aan honderden ondernemers en professionals. 

De missie van Advertising Heroes is simpel: van mijn clienten ambassadeurs maken. Daarbij houd ik mijn fans wekelijks op de hoogte via mijn social media kanalen op LinkedIn, Facebook en Instagram en de Podcast ‘The Advertising Heroes Podcast’. Omdat de vraag naar kwalitatieve trainingen en workshops toenam, is vanaf 2020 AHcademy een aparte dienst geworden. Bij Advertising Heroes maken we gave social media campagnes, bij AHcademy leren we je hoe je deze campagnes zelf maakt.” 

null

Voor wie is deze MasterClass geschikt?

Monique: “Ik wil graag mijn eigen online training maken en verkopen. Ik heb alleen geen idee hoe ik moet beginnen”

Hans: “Hoe werf ik klanten voor mijn online training?”

Karin: “Ik ben actief op LinkedIn en heb diverse dingen geprobeerd aan Social Selling. Leuk hoor, maar ik heb niet echt een strategie om van een connectie een klant te maken.”

Raymond: “Ik weet best wel wat van Facebook-advertising, maar hoe werkt LinkedIn advertising?"

Peter: “De afgelopen tijd heb ik geprobeerd om een Facebook-campagne te maken (inclusief adverteren), maar op één of andere manier lukt het me niet om resultaat te boeken.”

Carin: “Hoe zorg ik ervoor dat mijn webinar goed converteert?”

De AHcademy Masterclass:

Maak van jouw eigen online training een groot succes!

Recencies

Een aanrader voor elke ondernemer. Ik ben cursist van het eerste uur en Jacarrino Dost maakt zijn belofte echt waar: mijn beste investering ooit.
Eigenaresse 1Door mediation en Coaching
Renata Vermeulen | 1Door

Op 25 juni 2018 heb ik een training van Jacarrino gevolgd. Ik heb hem tijdens deze training (nader) leren kennen als een bevlogen, enthousiaste en ter zake kundig trainer. Op een zeer toegankelijke wijze weet Jacarrino zijn kennis over te brengen en mensen te interesseren. Na deze training gooit hij je niet in het diepe maar kun je nog een jaar lang bij hem terecht voor nadere vragen. Ook heb je de mogelijkheid om de training middels de door hem gemaakte filmpjes terug te kijken. Deze wijze van nazorg is ongekend.

DNA Notaris

Patrick Klabbers | DNA - Notaris

Een super gezellige en leerzame training gehad van Jacarrino Dost. Veel huiswerk mee gekregen. We gaan er snel mee aan de slag.

Egbert Reerink

Krijg nu direct toegang tot ... !

Alle trainingen van de AHcademy Masterclass!

null

Waarin AHcademy verschilt

Je krijgt bij AHcademy een jaar lang toegang tot alle trainingen, de forums van iedere training en de exclusieve community. Op de forums en in de community kun je iedere dag vragen stellen en handige tips uitwisselen met alle andere studenten. (En met ons)

Verder krijgt iedere deelnemer van de AHcademy Masterclass toegang tot 4 speciale groepssessies. Hierin gaan we nóg dieper in op een aantal onderwerpen en is er ruimte om live vragen te stellen.

Als kers op de taart ontvang je 4 individuele sessies met mij (Jacarrino)! Ook hierin kun je vragen stellen en gaan we samen sparren. We bepalen samen de beste strategie zodat je een flinke boost in de juiste richting krijgt!

Persoonlijke begeleiding

Alle deelnemers aan de AHcademy Masterclass krijgen toegang tot 10 complete trainingen!

Tijdens 4 groepstrainingen gaan we wat dieper in op bepaalde zaken die in sommige gevallen wat meer aandacht nodig hebben. Daarnaast krijgen alle deelnemers 4 individuele sessies. In deze sessies krijg je persoonlijke begeleiding, gaan we samen sparren en krijg je nog extra handige tips!

€ 4500,-*

De AHcademy MasterClass


 • Start en Strategie
 • Facebook en Instagram Advertising
 • LinkedIn Advertising 
 • Social Selling met LinkedIn Sales Navigator
 • Bouw een succesvolle landingspagina
 • Maak een succesvolle nieuwsbrief-campagne
 • Organiseer een Power-Webinar
 • Produceer een Super Podcast
 • Connect the Dots - Hoe maak ik een creatieve, impactvolle campagne?
 • Jouw Online Training - Van idee naar Omzet

B. inclusief

 • 1 jaar toegang tot de hierboven genoemde online trainingen
 • 1 jaar toegangs tot alle forums op AHcademy.nl voor je vragen!
 • 1 jaar toegang tot de exclusieve community
 • 4 groepssessies met de rest van de Masterclass deelnemers om samen te kunnen groeien!
 • 4 individuele sessies om samen te sparren, bij te sturen en de beste strategie te bepalen
* exclusief btw  Meld je direct aan!    


Heb je interesse of vragen, vul dan het formulier in. Je wordt binnen 1 werkdag teruggebeld door mij. Het versturen van dit formulier verplicht je dus tot niets, maar geeft alleen je interesse aan in het ‘AHcademy Masterclass’-programma.

Meest gestelde vragen MasterClass

Is deze MasterClass voor beginners of gevorderden?

Beide. Tijdens het 1:1 gesprek in het begin plannen we een strategie. De doelstelling is dat iedere deelnemer een social media campagne lanceert die het beste bij hem of haar past.

Wie geeft deze training?

Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Jacarrino Dost en ik ben de trotse eigenaar van het trainingsbureau AHcademy en social media bureau Advertising Heroes. Ik heb al honderden ondernemers mogen helpen om de wereld van Social Media beter te begrijpen en uit te voeren.

Zijn de data al bekend van de eerst volgende AHcademy MasterClass

De data van alle lessen worden na aanmelding geprikt met datumprikker.nl

Mag ik na deze MasterClass nog vragen stellen?

Ja hoor. Zelfs een jaar lang! In de online Ahcademy omgeving is een aparte groep aangemaakt waar jij je vraag omtrent deze training kunt stellen. Van de meest interessante vragen maken wij dan weer filmpjes; zo helpen we elkaar aan bruikbare content.

Daarbij nodigen we je uit om binnen het jaar één keer per kwartaal deel te nemen aan onze MasterClass webinar update-sessies.

Kan ik het bedrag ook in termijnen betalen?

In onderling overleg is dit zeker mogelijk.

Ik verzorg zelf social media posts voor klanten of wil ook LinkedIn-trainingen verzorgen. Ben ik dan wel welkom op deze MasterClass?

Natuurlijk! We hebben de afgelopen jaren meerdere professionals mogen ontvangen en trainen. Ook de trainer zelf laat zich ook regelmatig bijscholen om tot nieuwe inzichten te komen. Dus je bent meer dan welkom.

Ik ben al bekend met Facebook Advertising. Krijg ik dan ook korting.

Nee; we zouden je dan adviseren om je te verdiepen in een andere campagne of strategie. Bijvoorbeeld de kansen van Social Selling uitdiepen.

Recencies

Ik heb bij Jacarrino een LinkedIn training gevolgd. Jacarrino is een echte “held” met veel kennis van social media en hoe je die het beste zakelijk kunt gebruiken. Zeker een aanrader ook omdat hij de training zo op heeft gezet dat je later nog video’s kan terugkijken over de besproken onderwerpen. Als je je verder wil ontwikkelen op het gebied van zakelijke social media dan ben je bij Jacarrino aan het juiste adres!

Albert Rebel

Sinds kort het genoegen te kunnen deelnemen aan de Social Media Masterclass bij AHcademy. Geweldige ervaringen tot nu toe en al in een korte periode enorm veel geleerd over voorheen voor mij totaal onbekende termen. De manier van training met vele korte filmpjes gecombineerd met de Masterclass Webinars maakt dat je in stap voor stap mee wordt genomen in de opbouw van jouw campagne. Daarnaast geeft Jacarrino verdere persoonlijke ondersteuning en adviezen wat enorm prettig werkt om jouw campagne tot stand te brengen. De vele creatieve oplossingen en adviezen vanuit Jacarrino maakt het een uniek geheel! Wat mij betreft een echte aanrader voor een ieder die eens op een andere manier zijn bedrijf, merk of product wil presenteren en nieuwe omzet wil genereren!

Michel Hermans