Binnen 5 minuten kun je direct aan de slag met de online-video's! 

€299,- excl. btw

Facebook Quick Start

Een online training met interactie!

Binnen 5 minuten beginnen met de online trainingsvideo’s | 4-6 per jaar deelname aan exclusieve Quick Start – Webinar voor alle updates en live-interactie | 1 jaar toegang tot forum voor het stellen van je Facebook-vragen | €299,- excl. btw

Meld je aan voor één van de volgende dagen:

 
Dinsdag 8 september 19:00 uur
Dinsdag 6 oktober 19:00 uur
Dinsdag  3 november 19:00 uur

Heb je nog een vragen alvorens je wilt reserveren?

Mail dan naar info@advertisingheroes.com.

Ik reserveer dan vrijblijvend een plek voor je. Pas als ik je heb gesproken kun je beslissen of je de training definitief wil gaan volgen of niet.

Meld je aan

LIVE WEBINAR TRAINING + 1 JAAR TOEGANG TOT ONLINE VIDEO’S EN FORUM

Online toegang tot online video’s en forum

Nadat je hebt aangemeld kun je direct aan de slag met de video’s in je eigen online omgeving binnen onze AHcademy. Lekker leren op je PC, laptop, tablet of Smartphone. Heb je vragen, dan kun je deze direct stellen in het Facebook-forum. Wij (of een andere kandidaat) geven binnen 24 uur antwoord op je vraag!

Inclusief:

 • Het maken van een content-planning
 • Adverteren voor een winnende doelgroep
 • Hoe installeer en activeer je de beruchte “Facebook-Pixel”
 • Inspiratie voor het schrijven van posts
 • Wanneer moet je jouw posts publiceren?
 • Winnende posts uit de praktijk!
  En veel meer!

BONUS – Live training via de webinar

Je mag 1 jaar (na aanmelding) aansluiten bij de geplande Facebook webinars. Heb je na de eerste Facebook webinar nog vragen, dan mag je binnen het jaar kosteloos de volgende Facebook webinars bezoeken (6 keer per jaar).

In 2,5 uur tijd behandelen we de onderwerpen die ook in het online-gedeelte zijn behandeld + beantwoorden we vragen van jou en de aanwezige mede-cursisten. Na afloop krijg je het AHcademy certificaat toegestuurd!

Welke onderwerpen komen aan bod:

 • feiten en cijfers over Facebook

 • de belangrijkste functies van Facebook

 • het schrijven van inspirerende Facebook-posts

 • de belangrijkste Marketing elementen van Facebook

 • livestreams

 • Adverteren

 • plannen voor Facebook en Instagram

 • hoe kun je bedrijven liken vanuit je zakelijke pagina

 • social Selling en Facebook

 • Heb je vragen? Stel ze tijdens deze training!

Ingrediënten van deze webinar-training

 • 2,5 uur durende live training (met gelegenheid om vragen te stellen)

 • deelnemen zonder te reizen! De training live volgen vanaf je favoriete bank of stoel

 • binnen het jaar is de Facebook- webinar training gratis toegankelijk (6 avonden jaar)

 • inclusief toegang een jaar tot de online video’s  op www.ahcademy.nl

 • inclusief toegang een jaar tot het Facebook forum voor je opmerkingen of vragen op www.ahcademy.nl

 • ahcademy certificaat na afloop

Meld je aan

De meest gestelde vragen.

Is deze training voor beginners of gevorderden?
Beide. Tijdens de 2,5 uur durende training komen er 25 onderwerpen aan bod. We beginnen ‘makkelijk’ en eindigen met het adverteren in je Facebook business-account. Van ieder onderwerp is een filmpje gemaakt die is geplaatst in de online AHcademy omgeving. Deze filmpjes kun je thuis of op het werk weer terugkijken. Zo kun je stap voor stap jouw Facebook-marketing optimaliseren.

Wie geeft deze training?
Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Jacarrino Dost en ik ben de trotse eigenaar van Ahcademy en Advertising Heroes. Sinds 2012 heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om de wereld van Facebook beter te begrijpen en uit te voeren. In mijn bedrijf werk ik dagelijks met alle facetten van Facebook; van het schrijven van inspirerende content tot het uitrollen van Facebook-campagnes.

Het is een jaarabonnement. Waarom eigenlijk?
Omdat Facebook verandert, zaken weer wijzigen en we je graag op de hoogte willen houden van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij mag je binnen het jaar kosteloos de Facebook small-group trainingen blijven bezoeken (wel eerst even aanmelden) en heb je toegang tot de online community en video’s op Ahcademy.nl

Hoe zeg ik mijn abonnement weer op?
Je krijgt in de 10e maand van je lidmaatschap een bericht dat je lidmaatschap wordt verlengd, met daarbij een link als je toch je lidmaatschap wil beëindigen. Daarnaast hanteren we een minimaal opzegtermijn van 30 dagen. Dit kan heel simpel door een mailtje te sturen naar info@advertisingheroes.com

Zijn de data van de overige Facebook-webinar trainingen al bekend voor 2020?
Absoluut! De data staan vermeld boven deze pagina. Al deze trainingen zijn dus gepland op een dinsdag en starten allemaal om 19:00 uur. Kun je dus de geplande datum niet, meld je dan aan voor een andere datum!

Meld je aan

Wat leert deze training mij over Facebook?
Je krijgt in deze 2,5 uur een rondleiding (met praktijkvoorbeelden) door de mogelijkheden van Facebook. Na afloop krijg je toegang tot het online gedeelte. Als je vervolgens iedere werkdag één video bekijkt en uitvoert, dan ben je binnen een maand helemaal up-to-date. Daarna is het net autorijden; je moet het gewoon doen!

Mag ik na deze training nog vragen stellen?
Ja hoor. Zelfs een jaar lang! In de online Ahcademy omgeving is een aparte groep aangemaakt waar jij je vraag omtrent deze training kunt stellen. Van de meest interessante vragen maken wij dan weer filmpjes; zo helpen we elkaar aan bruikbare content.

Kan ik het jaarbedrag ook gespreid betalen?
Jazeker! Je kunt per kwartaal of zelfs per maand betalen.

Ik wil liever een 1:1 – of juist een Incompany training. Is dit ook mogelijk?
Jazeker! Mail dan naar info@advertisingheroes.com met je naam, telefoonnummer met een voorkeur om teruggebeld te worden. Ik bel je dan terug om te kijken met welk onderwerp/onderwerpen ik je zou mogen helpen.

Ik verzorg zelf social media posts voor klanten of wil ook Facebooktrainingen verzorgen. Ben ik dan wel welkom op deze training?
Natuurlijk! We hebben de afgelopen jaren meerdere professionals mogen ontvangen en trainen. Ook de trainer zelf laat zich ook regelmatig bijscholen om tot nieuwe inzichten te komen. Dus je bent meer dan welkom.

Heb jij nog een vraag? Mail deze dan naar info@advertisingheroes.com

Meld je aan

Onzettend veel ondernemers mogen helpen

Bij Jacarrino krijg je veel (aandacht en informatie) voor weinig! Maar niet alleen dat, hij neemt alle tijd om je bij de hand te nemen, biedt je structuur en overzicht, en last but not least ook nog een jaar toegang tot behulpzame filmpjes in “jan-boeren-fluitjes”-taal. Als je zijn tips beluistert over hoe je op LI je merk goed kan laden wordt het bijna leuk en een nuttig onderdee van je eigen strategie!

Egbert Reerink

Ik volg de training Facebook zakelijk bij Advertising Heroes. Dit levert me veel op: meer inzicht, plezier om er weer mee aan de slag te gaan en geeft me vertrouwen/lef. Zeker omdat ik niet meer de jongste ben,durf ik nu steeds meer met Facebook zakelijk. Fijn zo komt mijn bedrijf Binden meer in de picture.

Nelleke Remerie

Vorige week heb ik de FaceBook training van Advertising Heroes gevolgd. Met het enthousiasme van Jacarrino Dost kan het niet anders dan dat het een succes was! Wat ik echt heel handig vind: van alle onderwerpen die hij behandelt tijdens de training, heeft hij een kort filmpje gemaakt. Kan ik thuis alles nog eens rustig nakijken, uitproberen en doen!

Erik Doornik

Meld je aan voor één van de volgende dagen:

 
Dinsdag 8 september 19:00 uur
Dinsdag 6 oktober 19:00 uur
Dinsdag  3 november 19:00 uur

Heb je nog een vragen alvorens je wilt reserveren?

Mail dan naar info@advertisingheroes.com.

Ik reserveer dan vrijblijvend een plek voor je. Pas als ik je heb gesproken kun je beslissen of je de training definitief wil gaan volgen of niet.

Meld je aan