arrow_drop_up arrow_drop_down

Quick Start

Facebook

Binnen 5 minuten van start met de trainingsvideo’s.

Direct aan de slag met de online training Facebook Quick Start

Online toegang tot online video’s en forum

Nadat je hebt aangemeld kun je direct aan de slag met de video’s in je eigen online omgeving binnen onze AHcademy. Lekker leren op je PC, laptop, tablet of Smartphone. Heb je vragen, dan kun je deze direct stellen in het Facebook-forum. Wij (of een andere cursist) geven binnen 24 uur antwoord op je vraag!

Inclusief:

 •   Het maken van een content-planning
 •   Adverteren voor een winnende doelgroep
 •   Hoe installeer en activeer je de beruchte “Facebook-Pixel”
 •   Inspiratie voor het schrijven van posts
 •   Wanneer moet je jouw posts publiceren?
 •   Winnende posts uit de praktijk!
 •   En veel meer!


Welke onderwerpen komen aan bod?

null

 •  Feiten en cijfers over Facebook
 •  De belangrijkste functies van Facebook
 •  Het schrijven van inspirerende Facebook-posts
 •  De belangrijkste Marketing elementen van Facebook
 •  Livestreams
 •  Adverteren
 •  Plannen voor Facebook en Instagram
 •  Hoe kun je bedrijven liken vanuit je zakelijke pagina
 •  Social Selling en Facebook
 •  Heb je vragen? Stel ze in het speciale Facebook forum
€ 399,-
€ 299,-*

Quick Start Facebook

 • Meer dan 3 uur kersverse Facebook-instructie video's
 • Direct leren zonder te reizen! De training volgen via je favoriete bank of stoel.
 • Trainingen te volgen via je browser of via de speciale app (Apple en Android) 
 • Online training met interactie!
 •  Binnen 5 minuten beginnen met de online trainingsvideo’s
 •  1 keer per kwartaal gratis deelname aan exclusieve Quick Start – Webinar voor alle updates en live-interactie
 •  1 jaar toegang tot forum voor het stellen van je Facebook-vragen
 •  Het abonnement wordt niet automatisch verlengt
  *exclusief btw

Bonus

Extra ondersteuning via live webinar

Live training via de webinar

Je mag 1 jaar (na aanmelding) aansluiten bij de geplande Facebook webinars. Heb je na de eerste Facebook webinar nog vragen, dan mag je binnen het jaar kosteloos de volgende Facebook webinars bezoeken (deze zijn 4 keer per jaar, één keer per kwartaal).


In 2,5 uur tijd behandelen we de onderwerpen die ook in het online-gedeelte zijn behandeld. Maar ook nieuwe elementen die Facebook intussen heeft toegevoegd. We beantwoorden ook vragen van jou en de aanwezige mede-cursisten. Na afloop krijg je het AHcademy certificaat toegestuurd!


Heb je nog een vragen alvorens je wilt reserveren?

Mail dan naar info@ahcademy.nl

Ik reserveer dan vrijblijvend een plek voor je. Pas als ik je heb gesproken kun je beslissen of je de training definitief wil gaan volgen of niet.

                                   

Meest gestelde vragen QS Facebook

Is deze training voor beginners of gevorderden?

Beide. Tijdens de 3 uur durende online-videotraining komen er 20 onderwerpen aan bod. We beginnen ‘makkelijk’ en eindigen met een strategie om van een Facebook-gebruiker een klant te maken. Van ieder onderwerp is een filmpje gemaakt die is geplaatst in de online AHcademy omgeving. Deze filmpjes kun je thuis of op het werk weer terugkijken. Zo kun je stap voor stap jouw Facebook-marketing optimaliseren.

Wie geeft deze training?

Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Jacarrino Dost en ik ben de trotse eigenaar van AHcademy en Advertising Heroes. Sinds 2012 heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om de wereld van Facebook beter te begrijpen en uit te voeren. In mijn bedrijf werk ik dagelijks met alle facetten van Facebook; van het schrijven van inspirerende content tot het uitrollen van Facebook-campagnes.

Het is een jaarabonnement (die niet automatisch wordt verlengd). Waarom eigenlijk?

Omdat Facebook verandert, zaken weer wijzigen en we je graag op de hoogte willen houden van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij mag je binnen het jaar kosteloos de vier Facebook webinars bezoeken (wel eerst even aanmelden) en heb je toegang tot de online community en video’s op AHcademy.nl

Hoe zeg ik mijn abonnement weer op.

Je abonnement wordt niet automatisch verlengd, dus je hoeft niets op te zeggen. Je krijgt gewoon een jaar toegang tot de video's, forum en webinars.

Zijn de data van de overige Facebook Webinars al bekend voor 2020/2021

Ja hoor. Zodra de betaling is ontvangen ontvang je direct een inschrijfmail voor de komende 4 update-webinars.

Wat leert deze training mij over Facebook?

Je krijgt in deze drie uur een virtuele rondleiding (met praktijkvoorbeelden) door de mogelijkheden van Facebook. Als je iedere werkdag één video bekijkt en uitvoert, dan ben je binnen een maand helemaal up-to-date. Daarna is het net autorijden; je moet het gewoon doen!

Mag ik na deze training nog vragen stellen?

Ja hoor. Zelfs een jaar lang! In de online AHcademy omgeving is een aparte groep aangemaakt waar jij je vraag omtrent deze training kunt stellen. Van de meest interessante vragen maken wij dan weer filmpjes; zo helpen we elkaar aan bruikbare content.

Ik wil liever een 1:1 - of juist een Incompany training.
Is dit ook mogelijk?

Jazeker! Mail dan naar info@advertisingheroes.com met je naam, telefoonnummer met een voorkeur om teruggebeld te worden. Ik bel je dan terug om te kijken met welk onderwerp/onderwerpen ik je zou mogen helpen.

Ik verzorg zelf social media posts voor klanten of wil ook Facebooktrainingen verzorgen. Ben ik dan wel welkom op deze training?

Natuurlijk! We hebben de afgelopen jaren meerdere professionals mogen verwelkomen in onze online omgeving. Dus je bent meer dan welkom.

                               

We hebben veel ondernemers kunnen helpen

Veel voor weinig
Bij Jacarrino krijg je veel (aandacht en informatie) voor weinig! Maar niet alleen dat, hij neemt alle tijd om je bij de hand te nemen, biedt je structuur en overzicht, en last but not least ook nog een jaar toegang tot behulpzame filmpjes in “jan-boeren-fluitjes”-taal. Als je zijn tips beluistert over hoe je op LI je merk goed kan laden wordt het bijna leuk en een nuttig onderdeel van je eigen strategie!
Egbert Reerink

In the picture

Ik volg de training Facebook zakelijk bij Advertising Heroes. Dit levert me veel op: meer inzicht, plezier om er weer mee aan de slag te gaan en geeft me vertrouwen/lef. Zeker omdat ik niet meer de jongste ben, durf ik nu steeds meer met Facebook zakelijk. Fijn, zo komt mijn bedrijf Binden meer in de picture.
Nelleke Remerie
Korte filmpjes
Vorige week heb ik de FaceBook training van Advertising Heroes gevolgd. Met het enthousiasme van Jacarrino Dost kan het niet anders dan dat het een succes was! Wat ik echt heel handig vind: van alle onderwerpen die hij behandelt tijdens de training, heeft hij een kort filmpje gemaakt. Kan ik thuis alles nog eens rustig nakijken, uitproberen en doen!
Eric Doornik